Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€194,21(excl. btw)
Hasselt

Verkopen doe je elke dag. Je verkoopt jezelf tijdens een doorsnee gesprek of je koopt een grond/huis of auto voor je gezin of je vertegenwoordigt je bedrijf waarvoor je al jaren werkt... Het goede nieuws? Verkopen kan je leren!

9 uur
€128,10(excl. btw)
Hasselt

Succesvolle mensen herkent men aan hun netwerk. Maar ervaart u ook hoe moeilijk het is om de juiste contacten te leggen? Wil u niet langer met teleurstelling terugkeren van het zoveelste netwerkevent? In deze opleiding leert u snel en efficiënt relevante netwerkpartners vinden.

40 uur
€243,80(excl. btw)
Genk

Wens je met je kennis van bedrijfselektriciteit en/of onderhoudsmechaniek een stap verder te gaan en de industriële processen leren programmeren? Dat kan, met de modules Siemens PLC In deel 1 en 2 werken we met de S7-300 en in deel 3 met de S7-1200

40 uur
€243,80(excl. btw)
Genk

PLC deel 3 met analoge signaalverwerking en industriële netwerken, richt zich op het programmeren van industriële processen.  Het is een logisch vervolg op de modules PLC deel 1

132 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt, Westerlo

Goederen vervoeren over de weg? Zo pak je dat snel, efficiënt en kostenbewust aan! Je leert je vrachtwagen optimaal inplannen, rekening houdend met de producent en de eindklant. Daarnaast leren we je de basics van de CMR wetgeving, de rij-en rusttijdenregelgeving en een basis ADR.

264 uur
€326,45(excl. btw)
Genk

De netwerkbeheerder werkt bij ICT-dienstverlenende bedrijven of op de ICT-afdeling van overige bedrijven. De netwerkbeheerder is primair bezig met het onderhoud, het beheer en de beveiliging van netwerken. Daartoe gebruikt hij allerlei protocollen, besturings- en toepassingssoftware.

Pages