Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
6 uur
€119,83(excl. btw)
Hasselt

In onze huidige samenleving komen we steeds meer bewakingscamera’s tegen, zowel in het openbaar als op de werkvloer. Wat is de achterliggende filosofie rond het gebruik van deze technologie en hoe kunnen we het geheel beter begrijpen en toepasbaar maken?

6 uur
€119,83(excl. btw)
Hasselt, Neerpelt

Efficiënte en haalbare winkeldiefstalpreventie? Het kan!

45 uur
€723,14(excl. btw)
Neerpelt

Preventieadviseurs moeten de wetgeving kennen betreffende het welzijn van werknemers tijdens de uitvoering van hun werk in een onderneming en/of instelling. Tevens moeten ze hun opdrachten vervullen met de nodige technische kennis.

12 uur
€256,20(excl. btw)
Genk

Steeds meer aannemers hebben een VCA-certificaat nodig. Via deze opleiding kunnen leidinggevende medewerkers een basiskennis van veiligheid opbouwen. Via een examen kan een attest behaald worden dat 10 jaar geldig blijft.

16 uur
€334,71(excl. btw)
Hasselt

De bijscholing inbraakbeveiliging conceptie van alarmsystemen is bedoeld voor iedereen die het reeds behaalde certificaat (van de basisopleiding), voor een nieuwe periode van 5 jaar volgens de wetgeving dient te verlengen.

6 uur
€119,83(excl. btw)
Hasselt, Neerpelt

Wanneer voer je cameratoezicht wel in en wanneer niet? Aan welke wettelijke voorwaarden moet er voldaan worden opdat de verworven bewakingsbeelden als bewijsmateriaal gebruikt mogen worden? Mag ik in mijn zaak heimelijke camerabewaking toepassen?

Pages