Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
Geen data beschikbaar

In deze module leer je de diverse sectorspecifieke beheersaspecten kennen i.v.m. het runnen van een horecazaak.

Geen data beschikbaar

Aan de hand van praktische tools leren we jullie een recall-plan opstellen of beheren dat voldoet aan de wettelijke vereisten conform Verordening (EG) nr. 178/2002.

Geen data beschikbaar

Via praktische tools en technieken leren we cursisten om een eigen traceerbaarheidssysteem op te zetten en/of te evalueren, rekening houdend met verplichte wetgeving.
We maken gebruik van technieken uit de risicoanalyse.

Geen data beschikbaar

In deze opleiding worden de belangrijkste methodes voor de implementatie en onderbouw van de maatregelen op het vlak van food defense toegelicht. We reiken een aantal praktische methodes aan om hier in het kader van een BRC of IFS certificatie op een realistische manier mee om te gaan.

Geen data beschikbaar

Na deze opleiding weten de deelnemers wat 5S inhoudt, hoe te implementeren via een aangereikte toolkit en krijgen ze praktische tips mee voor het hygiënisch ontwerp hiervan.
Een zeer praktische benadering van 5S.

Geen data beschikbaar

Na deze opleiding weten de cursisten wat SMED is, het belang ervan en krijgen ze een praktische toolkit mee om zelf een SMED programma te starten.
Ook wordt OEE toegelicht alsook het belang ervan.

Pages