Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
4 uur
€61,98(excl. btw)
Hasselt

DEZE BIJSCHOLING IS SPECIFIEK GERICHT OP SLAGERS.

Het is wettelijk verplicht (KB 15 december 2010) om als bedrijf of organisatie personen in dienst te hebben die de eerste hulp kunnen verlenen aan werknemers die het slachtoffer zijn van een ongeval of die onwel geworden zijn.

16 uur
€785,12(excl. btw)
Hasselt

De technologische vooruitgang brengt een revolutie teweeg in de bouwsector. Bedrijven die resoluut gaan voor kwaliteit en duurzaamheid, gebruiken het 'Bouw Informatie Model' (BIM).

15 uur
€198,35(excl. btw)
Hasselt

Waar we vroeger een kast vol relaismodules voor nodig hadden verwezenlijken we nu met één programmeerbare mini module.Siemens met LOGO biedt prachtige programmeerbare units aan voor de realisatie van kleinschalige automatiseringstaken.

15 uur
€206,61(excl. btw)
Hasselt

Het hart van elke elektrische installatie is het bord van waaruit alle bekabeling vertrekt. Als bordenbouwer assembleer je tertiaire en industriële verdeelborden, stuurborden, schakelborden. Je plaatst de onderdelen en componenten in en voert de bedrading uit volgens een technisch dossier.

3 uur
€61,98(excl. btw)
Hasselt

De Led verlichting is de meest revolutionaire ontwikkeling in de verlichting. De lange levensduur en een grote lichtopbrengst worden aan een zuinig energiebeleid verbonden. Leer in deze opleiding alles over led verlichting.

3 uur
€144,63(excl. btw)
Hasselt

Bent u een erkende verslaggever en wilt u in 2017 uw erkenning behouden? Dan moet u jaarlijks een basispakket van 8 uur permanente vorming over vrij te kiezen onderwerpen volgen, aangevuld met een aantal uren waarvan de minister het onderwerp oplegt.

Pages